Algemene Informatie

Algemene Informatie

Onze Privacy Verklaring stars

Baartman-Bikes, gevestigd aan de Frans Lebretlaan  te  3314 EC Dordrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.Baartman-Bikes.nl
Frans Lebretlaan  
3314 EC Dordrecht
078-6136510

  1. B. Baartman is de Functionaris Gegevensbescherming van Baartman-Bikes. Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Persoonsgegevens die wij verwerken

Baartman-Bikes verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw surfgedrag
  • Internetbrowser en apparaat type
  • IP-adres (niet direct herleidbaar)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons, dan verwijderen wij deze informatie.

Baartman-Bikes verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Geautomatiseerde besluitvorming

Baartman-Bikes neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Baartman-Bikes) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Baartman-Bikes bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Baartman-Bikes verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Baartman-Bikes gebruikt functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Baartman-Bikes gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Baartman-Bikes en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Baartman-Bikes wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Baartman-Bikes neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact met Baartman Bikes

Contact met ons

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of een email sturen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel! We hopen u snel te mogen begroeten.

Winkel
Frans Lebretlaan 39
3314 EC Dordrecht

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 078-6136510
W: www.baartman-bikes.nl


1000 tekens over
-->

Werkplaats Reparaties en onderhoud

WERKPLAATS REPARATIES EN ONDERHOUD
De fiets is een gebruiksvoorwerp en heeft nazorg en onderhoud nodig.
Bij onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud of reparatie van uw fiets. Onze goed opgeleide monteurs helpen u graag en vakkundig. Wij gebruiken uitsluitend originele en kwalitatief goede onderdelen. Een kleine reparatie is meestal klaar terwijl u wacht. Bij grote werkzaamheden bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een van onze leenfietsen(bij reservering).  Vanwege de drukte in het voorjaar en de zomer is het verstandig om op voorhand een afspraak te maken, zodat wij de reparatie kunnen inplannen en u snel weer gebruik kunt maken van uw rijwiel. 

Hoe het begon... stars

Voor dat mijn Opa, Dhr. B.J.M. Baartman, voorzichzelf begon, werkte hij bij de Jong aan de Lange Hilleweg te Rotterdam-Zuid. Hier deed hij met name onderhoud aan bromfietsen, motoren en trapcarriers(bakfietsen).  Zijn eerste winkel begon hij aan de Strevelsweg, maar al snel bleek dit pand te klein te zijn en verhuisde hij naar de Lange Hilleweg 220. 

Accessoires stars

In onze winkel bieden wij een groot assortiment aan accessoires aan. Kom gerust langs en laat u adviseren!

Veel verkochte artikelen zijn van Basil, bijvoorbeeld de mand Dorset of Denton. Maar ook plastic kratten in div. kleuren van Fastrider, enz.
Basil MandWij bieden bijvoorbeeld tassen, manden en kratten aan van de volgende merken:

Baartman Bikes in Dordrecht stars

Baartman is een klein familiebedrijf waar u terecht kunt voor reparaties aan uw rijwiel of de aanschaf van een nieuwe of gebruikte fiets.  Wij nemen de tijd, en staan open voor al uw vragen of wensen.  Sinds drie generatie hebben wij de kennis in huis en kunnen u op een professionele manier advies geven.  Gespecialiseerd in diverse A-merken hebben wij voor ieder wat wils.  Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om fietsen uit te proberen.

Elektrische fietsen stars

Een electrische fiets is een fiets met trapondersteuning, u fietst met het gevoel alsof u een duw in de rug krijgt.
Er zijn diverse systemen die gebruikt worden op electrische fietsen.  Zo kan de motor in het voor of achterwiel zijn geplaatst of centraal in het midden hangend aan het frame.

Fietsen voor het hele gezin stars

Baartman is een klein familiebedrijf waar u terecht kunt voor reparaties aan uw rijwiel of de aanschaf van een nieuwe of gebruikte fiets.  Wij nemen de tijd, en staan open voor al uw vragen of wensen.  Sinds drie generatie hebben wij de kennis in huis en kunnen u op een professionele manier advies geven.  Gespecialiseerd in diverse A-merken hebben wij voor ieder wat wils.  Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om fietsen uit te proberen.

Openingstijden

 

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

 

Gesloten

08:00 - 12:30 / 13:30 - 18:00

08:00 - 12:30 / 13:30 - 18:00

08:00 - 12:30 / 13:30 - 18:00

08:00 - 12:30 / 13:30 - 18:00

09:00 - 17:00

Baartman Bikes Dordrecht

 

Contact met ons

Baartman Bikes
Frans Lebretlaan 39
3314 EC Dordrecht
Zuid-Holland
Nederland

E: info@baartman-bikes.nl
T: 078-6136510
W: www.baartman-bikes.nl

Ons Fiets Aanbod